Drukwerk mogelijkheden

Nieuwe tijden verruimen de mogelijkheden bij Janssen Grafimedia.


Janssen Grafimedia is door de samenwerking met Smikhouse een van de modernste bedrijven binnen de grafische branche geworden. Deze samenwerking heeft het bedrijf, Janssen Grafimedia, ook behoorlijk veranderd de laatste 10 jaar.
Eerst werd alleen verkocht wat men zelf produceerde en als men iets niet zelf produceerde werd dit niet grootst benoemd. Op dit moment kopen grafische bedrijven meer producten in dan ze zelf produceren. Zeker de bedrijven die zich op een moderne manier presenteren.
Janssen Grafimedia probeert altijd de beste oplossing te creƫren qua prijs en kwaliteit voor de klant. Dit staat los van productieplaats. Door op deze wijze producten te verkopen is Janssen Grafimedia, in samenwerking met Smikhouse, een koploper geworden in Limburg op het gebied van grafische producten.
Waar men vroeger de vraag niet positief beantwoorde, omdat men dit niet zelf produceerde is dit nu geen enkel probleem meer. Van drukwerk tot websites en alles wat hier tussen zit.

Tevens is een grote verandering dat we momenteel de klanten ook de mogelijkheid bieden om via de website hun eigen drukwerk opnieuw te bestellen. Dit is inclusief een prijsberekening volgens de afspraken van deze klant. Heeft u interesse in 'drukwerk online' bestellen, vul dan dit formulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen en u activeren binnen dit E-commerce bestelsysteem.

Terug...

volgend artikel