Historie van ons bedrijfslogo

In de loop van de tijd is naast ons bedrijf ook het logo aangepast.


1963 - 1990

Ons eerste logo hebben we ontworpen met als vereiste dat hetgeen wat we deden en zeker de techniek verwerkt zat in ons logo. Dit logo hebben we 27 jaar gevoerd met de naam Drukkerij J. Janssen. Door de veranderingen op beleidsniveau, de overgang van Jan Janssen naar zijn zoon Mark Janssen, werd ook het logo eens bekeken en dat was ook wel eens toe aan een opfrisbeurt.

1990 - 2009

Onze huisfotograaf, Henry Peters van studio G2, heeft na wat denkwerk en wat testen een prachtige opname gemaakt. Deze opname bestaat uit twee opnames op een enkel grootbeeld negatief, een gedeelte van een drukpers en een inktpallet van de drie drukkleuren. Dit logo straalde toen meer uit waar we voor stonden als het oude logo, hierbij pasten wij ook onze naam aan naar Drukkerij Janssen.

Het niveau van ons geleverd product was sterk verbeterd door het plaatsen van Heidelberg drukpersen. Vele opleidingen werden gevolgd om het hogere niveau te kunnen garanderen naar onze klanten. Het logo laat ook duidelijk zien dat het drukwerk van 1 of 2 kleuren verschoven is naar 4 kleuren (full-color) drukwerk. De markt vroeg om een hogere kwaliteit van drukwerk en dit hadden wij ook geprobeerd te vertalen in ons logo.


2009 - 2011

Het logo dekt onze mogelijkheden niet meer en we vinden na 19 jaar weer dat dit aan een opfrisbeurt toe is.

De huidige stand van techniek en mogelijkheden is zo gegroeid de laatste 3 jaar dat dit voor ons een goed moment is om onze klanten eens te laten zien wie en wat wij zijn. Onze aan te bieden mogelijkheden zijn zo veranderd dat heel veel klanten nog niet de helft weten van onze mogelijkheden. Dit willen wij ook weer graag laten terugkomen in ons bedrijfslogo en naam.

De verandering naar Janssen Grafimedia geeft het brede scala van diensten aan die wij bieden naar onze klanten: totale grafische oplossingen.


2012

Janssen Grafimedia heeft wederom een verandering ondergaan en gaat nu verder onder de naam Smikhouse Beek. Deze transformatie hebben wij ondergaan omdat wij bij een landelijke speler op grafisch gebied horen, Smikhouse.

2013 - heden

Janssen Grafimedia heet voortaan weer gewoon Janssen Grafimedia en niet meer Smikhouse Beek.

Terug...

  vorig artikel volgend artikel