Alle categoriëen

Informatie

Goedkoop drukwerk en toch de hoogste kwaliteit

Goedkoop drukwerk wordt al een ruim 50 jaar door Janssen Grafimedia verkocht. Goedkoop drukwerk is een term die door veel drukwerk gebruikers en drukwerk verkopers helemaal uit z’n verband is getrokken. Vaak denkt men aan slechte kwaliteit of hele hoge marges bij goedkoop drukwerk. Goedkoop drukwerk krijgt men als men drukt volgens een bepaald concept. Goedkoop drukwerk krijgt men als men het drukwerk van meerdere klanten combineert, indien mogelijk, en deze voordelen doorberekent in de prijs van het drukwerk. Janssen Grafimedia is samen met Smikhouse een van de grondleggers van deze conceptmatige wijze van produceren. Bij goedkoop drukwerk moet het drukwerk voldoen aan strikte eisen van papiersoort, oplages en bedrukking in full-colour. Laat u in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden zijn van goedkoop drukwerk.

Goedkoop briefpapier

Goedkoop briefpapier is een uitspraak die klopt als de omstandigheden kloppen. Briefpapier wordt in twee verschillende bedrukkingswijze geproduceerd:

 1. Gedrukt in PMS kleuren.
 2. Gedrukt in full-colour.
  Als men briefpapier gaat drukken in PMS kleuren, ongeacht het aantal, wordt de order altijd alleenstaand voor deze klant gedrukt. Dit zonder de mogelijkheid om hem te combineren met andere drukwerk opdrachten.
  Als het briefpapier gedrukt wordt in full-colour dan kan dit in druk, mits hetzelfde papier gekozen wordt, gecombineerd worden. Het combineren op deze manier geeft grote financiële voordelen. De voordelen zijn het grootst bij kleine aantallen en hierdoor krijgt men goedkoop briefpapier. Hoe groter het aantal, hoe minder het voordeel is. Janssen Grafimedia wil u graag de mogelijkheden van goedkoop briefpapier en de voordelen van goedkoop briefpapier uitleggen en kijken of dit bij u toepasbaar is.

Goedkope enveloppen

Goedkope enveloppen is een uitspraak die klopt als de omstandigheden kloppen. Enveloppen worden in twee verschillende bedrukkingswijze geleverd:

 1. Gedrukt in PMS kleuren.
 2. Gedrukt in full-colour.
  In beide gevallen kan Janssen Grafimedia goedkope enveloppen leveren. Goedkope enveloppen kunnen zowel gedrukt worden in full-colour als in PMS kleuren. Janssen Grafimedia heeft door de samenwerking met Smikhouse het grootste assortiment goedkope enveloppen tot zijn beschikking. Ook alle vensterstanden zijn mogelijk bij goedkope enveloppen.
  Laat u in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden zijn van goedkope enveloppen.

Goedkope visitekaarten

Goedkope visitekaarten worden al een paar jaar door Janssen Grafimedia verkocht. Goedkope visitekaarten moeten voldoen aan een paar eisen en dan zijn het goedkope visitekaarten. De grootste eis van goedkope visitekaarten is dat deze gedrukt moeten worden in full-colour.
In het jaar 2000 betaalde men ca. € 300,00 voor dezelfde kaartjes waar men nu € 40,00 voor betaald.
Goedkope visitekaarten in full-colour zijn een beetje de standaard geworden. De lage prijs heeft er alleen maar mee te maken dat we de visitekaarten van meerdere klanten combineren in een drukopdracht. De totale kosten worden per klant gedeeld en zo kan men de hoogste kwaliteit goedkope visitekaarten voor zeer lage prijzen verkopen. Janssen Grafimedia drukt deze op 350 gr sulfaatkarton of 300 gr HVO en beide soorten zijn standaard voorzien van een beschermingslak. Laat u in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden zijn van goedkope visitekaarten.

Goedkope flyers

Goedkope flyers is een uitspraak die klopt als de omstandigheden kloppen. Goedkope flyers worden sinds meerdere jaren op internet aangeboden. Eerst dachten veel mensen dat dit een slechte kwaliteit was, maar dit is nu niet meer ter sprake. Janssen Grafimedia levert door de samenwerking met Smikhouse al jaren goedkope flyers met de service zoals men gewend is. Goedkope flyers is een product dat ook kan ingezet worden als een kaart. Goedkope flyers staat los van de dikte van het papier/karton of welke papiersoort. Goedkope flyers kan men in een glanzende uitstraling krijgen maar ook in een matte. Laat u in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden zijn van goedkope flyers.

Goedkope relatiegeschenken

Goedkope relatiegeschenken worden al een paar jaar door Janssen Grafimedia verkocht. Goedkope relatiegeschenken moeten voldoen aan de vraag van de klant. Relatiegeschenken zijn vaak een cadeau dat een relatie moet versterken of starten. Een relatiegeschenk geeft een makkelijke start voor een nieuwe relatie binnen MKB. Janssen Grafimedia biedt goedkope relatiegeschenken aan van pennen tot bureauleggers. Laat u in een persoonlijk gesprek uitleggen wat de mogelijkheden zijn van goedkope relatiegeschenken.

Janssen Grafimedia uw partner voor goedkoop drukwerk.