Alle categoriëen

Informatie

Over ons

Janssen Grafimedia is een familiebedrijf dat gestart is in 1963. Nu beheerd door de derde generatie. Janssen Grafimedia is na ruim 50 jaar gevestigd te zijn in Beek in 2015 verhuisd naar de Handelsstraat 34a te Sittard. Met een zeer breed assortiment van diensten en producten bedient Janssen Grafimedia het bedrijfsleven in Midden- en Zuid Limburg. Janssen Grafimedia is een bedrijf dat altijd op zoek is naar een lange relatie met z'n klant, omdat we graag veel energie in een klant steken. Het grafisch vak is vaak zo complex dat men een kundig en eerlijk bedrijf als partner nodig heeft en dat is Janssen Grafimedia bij uitstek.

Janssen Grafimedia is niet zomaar de standaard drukkerij zoals er zeer veel zijn. Janssen Grafimedia was en is nog altijd niet dat bedrijf dat maar gewoon doet wat de klant vraagt. Natuurlijk is de vraag van de klant bepalend. Maar de mogelijkheden van de huidige technieken maken het soms veel aantrekkelijker om net een ander papiersoort of een andere druktechniek te kiezen. Wij zullen dit altijd in samenspraak doen, maar zullen altijd het belang van de klant vooropstellen. Maar beter vooraf een discussie dan achteraf als niets meer aan te passen is.

Sinds 2007 heeft Janssen Grafimedia een nauw samenwerkingsverband met Smikhouse. Smikhouse is één van de eerste "internetdrukkers" die is gestart met het combineren van drukwerkopdrachten. Drukwerk van meerdere klanten combineren en de kosten met elkaar delen, zo werden en blijven de kosten voor drukwerk laag. Janssen Grafimedia is door de samenwerking met Smikhouse één van de modernste bedrijven binnen de grafische branche geworden. Deze samenwerking heeft het bedrijf ook behoorlijk veranderd in de loop der jaren. We zijn een koploper geworden in Limburg op het gebied van grafische producten.

Janssen Grafimedia en Smikhouse hebben zich inmiddels verenigd onder de naam Janssen Grafimedia. De diensten blijven zoals u gewend bent van Janssen Grafimedia en Smikhouse.